Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookies (kolačići) postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na Slažem se. Za više informacija klikni Saznaj više.

O NAMA
Crno bb • Zadar • Hrvatska

 

O NAMA

Kršćanski Centar Bethesda je neovisna karizmatska kršćanska zajednica utemeljena u Zadru 1995.

Kršćanski Centar Bethesda pruža duhovnu i socijalnu pomoć putem pastoralnog rada, seminara, vjeronauka i drugih crkvenih aktivnosti.

Vjerujemo da ljudi mogu doživjeti istinski susret sa živim Bogom, da mogu izaći iz sjene prokletsva i živjeti u punini blagoslova. Uvjereni smo da je želja Nebeskog Oca da u našem gradu svako srce i svaki dom iskuse Njegov blagoslov. Vođeni tom vjerom i spoznajom, zajedno sa svim našim sugrađanima - a posebice vjernicima - zalažemo se i zajednički ispovijedamo duhovno i fizičko obnovljenje, gospodarsko i moralno ozdravljenje, te uspostavu standarda Božje pravednosti kako u našem gradu, tako i u cijeloj Hrvatskoj. Naš je moto: PROMIJENJENA SRCA - PROMIJENJENA HRVATSKA!

 

IME BETHESDA

Ime “bethesda” te njezino izvorno značenje - "dom milosti", nalazimo u Bibliji, točnije u Evanđelju po Ivanu 5:2 - "U Jeruzalemu kod Ovčjih vrata, nalazi se kupalište koje se hebrejski zove Bethesda."

Znakovito, na toj lokaciji nalazio se dugogodišnji bolesnik bez nade u ozdravljenje, ali njegov susret sa Isusom sve je promijenio.

I upravo to ovaj Kršćanski centar želi biti: mjesto ozdravljenja i susreta sa Kristom! Mjesto ozdravljenja i okrijepe za čovjekov duh, dušu i tijelo; ne samo za pojedinca već i cijele obitelji i sve generacije.

 

Molitvena potreba...


YouTube kanal

Embed YouTube Video without iFrame