Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookies (kolačići) postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na Slažem se. Za više informacija klikni Saznaj više.

TI SI POSEBAN
Crno bb • Zadar • Hrvatska

Srdačan pozdrav i dobrodošao!

Uvjeren sam da tvoje postojanje na zemlji ima smisla, da nisi biološka pogreška, te da tvoj život nije slučajnost, kao što nije slučajnost da upravo sada čitaš ove redove.

Ljudski život ima definitivnu svrhu i smisao. Otkrio sam to kad i sam svoj život predao u Božje ruke. Dogodilo mi se nešto fantastično, bio sam promijenjen - i to na bolje! Ono što se dogodilo meni, može se dogoditi i tebi. Nema iznimki. Pitanje je samo želiš li biti promijenjen ili se smatraš dovoljno dobrom osobom koja ne treba intervenciju Božje milosti u svome životu? Ja sam je trebao i nisam požalio. Trebao sam je žestoko (i to ne jednom) i sada sam pravi ovisnik o Kristovoj ljubavi! Zašto ne bi sebi pružio šansu i omogućio si jedan novi početak? Donesi odluku i kreni, ali ne više u svojoj snazi, već u onoj koju Bog daje! On ima plan za tvoj život i samo dobre nakane s tobom; ne samo za ovdje i sada, već za cijelu vječnost.

Sve što trebaš učiniti je - otvoriti vrata
i reći Mu svoje jasno, glasno i nedvosmisleno
DA!

vrata-za-web1

- klikni na vrata -

Iskreno,
pastor Tomislav Čanji

 

Bog nam je dao život vječni; i taj je život u Sinu njegovu.
Tko ima Sina, ima život; tko nema Sina Božjega, nema života.

1Iv.5:11-12

Molitvena potreba...


YouTube kanal

Embed YouTube Video without iFrame