Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookies (kolačići) postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na Slažem se. Za više informacija klikni Saznaj više.

DOGAĐANJA
Crno bb • Zadar • Hrvatska

KRŠTENJE 2014.

Datum: nedjelja, 29.06.2014.

Lokacija: kršćanski kamp Ćinta, otok Ugljan.

Razlog okupljanja: javna potvrda vjere i pripadnosti Kristu u činu svetog krštenja.  

Prema Isusovim riječima, veselje vlada i među samim anđelima Božjim kada se jedan grešnik obrati. (Lk.15:10). Upravo to se dogodilo - duhovna "fešta"- i na nebu i na zemlji. Iznova su se ispunile riječi stare "ćintovske" pjesme: "baš na ovom mjestu, Duh Sveti djeluje". I bilo je tako: prisutnost Duha Božjega, radost i zahvalnost u srcima. Mirjana, Ante, Danijela, Antonia i Laura doživjeli su Božju transformirajuću ljubav, a svoju su vjeru u Krista posvjedočili sakramentom krštenja kako pred zemaljskim tako i nebeskim svjedocima. Bilo je mudro i nezaboravno … dragi krštenici, od srca česitamo! Možda nije bila prisutna "sedma sila" (ni HRT, ni RTL, ni NOVA TV) ali je zato bila prisutna sila Božjeg Kraljevstva, te najjača medijska kuća na svijetu, ona - našeg Oca Nebeskog! Multimedijalni zapis s mjesta događaja u potpunosti je uspio, sve je detaljno zabilježeno (i ono što je u srcima) i pohranjeno na nebesima, za svu vječnost!

Rim.6:3-4 - Krštenjem smo dakle zajedno s Njime ukopani u smrt, da kao što Krist slavom Očevom bi uskrišen od mrtvih, i mi tako hodimo u novosti života.

 

Fotografije:

00 Krstenje-2014.jpg01 Krstenje-2014.jpg02 Krstenje-2014.jpg03 Krstenje-2014.jpg04 Krstenje-2014.jpg05 Krstenje-2014.jpg

Molitvena potreba...


YouTube kanal

Embed YouTube Video without iFrame