Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookies (kolačići) postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na Slažem se. Za više informacija klikni Saznaj više.

VIDEO GALERIJA
Crno bb • Zadar • Hrvatska
 
BOŽIĆNA PROSLAVA 2010.

Ovogodišnji Božić nam je zaista bio blagoslovljen, osobito zbog činjenice da smo ga proslavili u zajedništvu s Baptističkom crkvom iz Zadra. Uživali smo u pravoj harmoniji Božićne radosti, u pjesmama, nadahnutoj Božjoj Riječi, a na osobit način u dječjoj prezentaciji. Djeca Baptističke crkve i Kršćanskog centra blagoslovili su sve prisutne zajedničkom predstavom "Zašto je Isus bolji od djeda Božićnjaka" i  tako na samo njima primjeren, dječji način svima dali do znanja da je Isus definitivno bez konkurencije!
IZ SMRTI U ŽIVOT - svjedočanstvo dr. Gary Wood-a 

Tijekom Božićne evangelizacije “Večeri Slave!” 2008., imali smo prigode ugostiti brata Gary Wood-a iz SAD-a. Svi koji su došli bili su iznimno blagoslovljeni. Najupečatljivije bilo je svjedočanstvo dr. Wood-a, o stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradao, ali je zbog čudesne Božje milosti, bio vraćen u život! Njegovo nadnaravno iskustvo, te  susret s Isusom, ostavili su dubok dojam na sve prisutne. Gary Wood je hodajuće Božje čudo i svjedoči da je naš Spasitelj isti jučer, danas i zauvijek – On je Bog koji spašava i od smrti izbavlja!

IMA LI ŽIVOT SMISLA?

Zar je stvarno cijeli naš život obična, prljava, stara štraca? Ili ipak ima nade?! Pogledajte ovu zanimljivu predstavu koju su nam upriličili mladi iz Kršćanskog centra Bethesda i vjerujemo da ćete i sami pronaći odgovor na pitanje: Ima li život smisla? Ispričavamo se zbog slabije kvalitete ovog video zapisa. Budite blagoslovljeni u potrazi za odgovorom na gore postavljeno pitanje, jer .... “tko traži, nalazi, i tko kuca, otvara mu se.“ - Mt 7:7,8

12345646455646444412316412345641235

 

Molitvena potreba...


YouTube kanal

Embed YouTube Video without iFrame